BARBEQUESAUS.NL         
   van nature lekkerder!

Over ons:

We hebben barbequesaus.nl opgericht omdat we de kans kregen een bestaand product te continueren. Dit hebben we met beide handen aangegrepen en doen dit met veel plezier. Barbecueën is een passie geworden waar ik veel energie van krijg. 

Er moet nog een hoop gebeuren, maar het begin is er! 

Ondertussen is er een nieuw logo en er zijn labels voor de sauzen ontworpen, binnenkort zijn de labels voor de rubs en kruiden aan de beurt en hopen we aankomend jaar een complete lijn te kunnen presenteren.

We zijn enorm trots dat we vanaf heden officieel Takumi dealer zijn!  Deze hoogwaardige Kamado's passen perfect bij onze visie. Kwaliteit eerst! We kunnen u alles over deze keramische barbecues vertellen, ook een workshop op de Takumi is bespreekbaar. 


We wilden hoogwaardige producten verkopen zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze producten. We gebruiken geen conserveringsmiddelen en/of andere kunstmatige ingrediënten, maar alleen de beste kwaliteit natuurlijke producten.  Om de kwaliteit te waarborgen kopen we vers in en produceren we alles zelf.


Vragen:

Mocht u vragen hebben aarzel niet om ons een bericht te sturen. We staan altijd klaar om u met raad en daad te ondersteunen.